Schrijf afgestemde Website Teksten en trek jouw Soul Aligned klanten aan

"Ananda is super getalenteerd in het schrijven vanuit Soul, ze weet echt de boodschap over te brengen in woorden en in energie. Ze helpt je bezoekers op je website te converteren naar klanten. Ik vind het heerlijk om met haar te werken. Ze is een inspirerend persoon met een groot hart. 5 sterren kwaliteit!"
testimonial copy magic Ibora
Ibora Zafira
Soul Business Coach

Sprankelende website teksten

Wat werkelijk het verschil maakt op jouw website en salespagina’s is de boodschap die in de energie van je woorden zit!! Dat is waar Soul marketing over gaat. Dat jij vanuit je hart en ziel je boodschap overbrengt, waar jouw soul aligned klanten op aan gaan!

Ik help je om jouw eigen teksten te schrijven. Want wat uit jouw hart komt, is het meest puur. Hier en daar wat marketing adviezen en leuke schrijfoefeningen om tot je eigen sprankelende website teksten te komen.

Lees meer

Schrijf met heart en soul
copywriting met Soul op jouw sprankelende website

Weet je Niet of je Wel de juiste woorden kunt vinden?

  • Ben je het zat om je website steeds maar uit te stellen?
  • Zit perfectionisme je in de weg?
  • Heb je het liever in één keer goed, dan dat je iedere maand je teksten moet aanpassen?
  • En wil je eigenlijk veel meer vanuit je hart schrijven, dan dat je marketing regeltjes opvolgt?

Het kan nu allemaal!! 

In de perfecte combi tussen marketing en soul purpose, ik noem het soul mission marketing! Een goede balans tussen schrijven vanuit je hart, én de beste marketing troeven in acht nemend.

Ben je klaar voor soul marketing ?

Order not found. You cannot access this page directly.

5/5

Schrijf afgestemde Website teksten

0
Eenmalige discount
Copywriting with Soul - marketing fun

marketing is een feest van herkenning!!

Hi, mijn naam is Nanda en ik heb geleerd hoe je van Marketing een Feestje maakt. Hoe je een perfecte mix kunt maken van Soul Purpose en Marketing, waarmee jij alleen nog maar soul aligned klanten aantrekt. 

Je moet er wel wat voor doen, en beseffen dat hoe meer jij van jezelf laat zien hoe meer jouw energie mensen uitnodigt om met je te werken. Dat is de Magie… en ik geef je graag de danspasjes en wat fairy dust in de cursus Schrijf Afgestemde website teksten! 

Ik neem je graag mee... voor een feestje!

Schrijf jouw website
in afstemming met
jouw Soul Purpose

Jij wilt natuurlijk alleen die klanten aantrekken, die niet kunnen wachten om met jou te werken. Klanten waar je blij van wordt en aansluiten bij jouw Soul Purpose. Ik weet hoe jij alleen nog maar Soul Aligned klanten aantrekt, het heet Soul Marketing