Nanda Berwers - copywriter met soul

Wanneer jij bent afgestemd op jouw Soul Purpose en boodschap, dan wordt jij een magneet voor je ideale klanten

Mijn naam is Nanda Berwers en ik ben Soul Mission marketing coach en copywriter voor spirituele en bewuste ondernemers die de wereld mooier maken met hun diensten en services. Ik help soul ondernemers met een missie hun boodschap de wereld in te brengen op hun eigen authentieke manier

mijn motto is: marketing is een feestje van verbinding met jouw ideale klanten

Wat jij wilt voor jouw business en jouw klanten, dat wil ik ook voor jou. 

  • dat de wereld weet wat jij te bieden hebt; dat je klanten weten dat ze met jouw product en/ of dienst alles uit het leven kunnen halen. 
  • jij floreert in je business en die persoonlijke relatie opbouwt met je klanten die in deze snelle tijd van social media zo belangrijk is.
  • je een blijvende indruk achterlaat bij je volgers en dat ze precies weten waar jij hen bij kunt helpen! 
  • klanten met plezier jouw website en pagina bezoeken en dat ze zich met liefde inschrijven voor je email lijst. 

Daar word niet alleen jij blij van, maar vooral ook jouw klanten. 

En we weten allemaal dat blije en tevreden klanten, zorgen voor goede reclame en hun positieve ervaringen met anderen willen delen. 

 

Jouw effectieve authentieke marketing boodschap

 

Het is niet altijd makkelijk om echt de boodschap en de meerwaarde te vatten in woorden. 

Ik weet het. En helemaal om over jezelf te zeggen hoe goed je bent en hoe waardevol jouw product is. Daarom is het fijn om dat mij te laten doen. Jouw product in het zonnetje zetten, dat kun je ook zelf. Maar jezelf zo beschrijven dat mensen denken, hé bij haar moet ik zijn… dat is een ander verhaal. 

En laat verhalen vertellen (storytelling) en schrijven over mensen met een missie nou één van mijn passies zijn. Mijn interesse voor persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei zijn door mijn leven verweven en ik zou niet meer zonder willen. Daarom richt ik mij vooral op ondernemers die deze missie met me delen. 

boek signeren 2016 Hoe ver ga jij om Thuis te komen

Mijn eigen boek geschreven in 2016

In 2016 schreef ik mijn eerste boek “Hoe ver ga jij om Thuis te komen bij jezelf”. Deze tekst werd bijna volledig geschreven met behulp van mijn spirituele gidsen en ging over mijn ontwaken en mijn eerste reis naar Cusco, Peru. 

Ik had het genoegen om samen te werken met fantastische mensen bij het uitgeven en maken van dit boek. Dat heeft mij zo goed gedaan en aangemoedigd om veel grootser te denken. 

Nu wil ik ook die motivatie en aanmoediging zijn voor ondernemers zoals jij die hun passie hebben gevonden en fantastisch mooi werk doen. Ik wil dat je iemand hebt die in je gelooft en die er samen met jou voor gaat zorgen dat jouw boodschap door meer mensen gehoord wordt en je meer klanten aantrekt, zodat jij hún leven positief transformeert. 

Schrijven met hart en ziel

Als ik ergens voor ga, dan doe ik dat met hart en ziel. Het leven heeft nog zoveel in zich om te ontdekken. Mijn volledige potentieel wacht in mij met vuur en passie om ontdekt te worden en tot volledige bloei te komen. Dat is waarom ik deze copywriting business gestart ben.  Ik wil namelijk meer van mijn potentieel benutten en inzetten voor een betere wereld. 

En omdat schrijven één van mijn grootste passies is, ben ik deze weg ingeslagen. De weg van copywriter voor spirituele ondernemers met een missie. En die ondernemer dat ben jij. 

Jouw prachtige missie moet gezien worden

Jij hebt een prachtige missie en een business opgebouwd waarmee je de levens van vele mensen verrijkt en transformeert. Jij hebt dat pad gekozen om als pionier je hoofd boven het maaiveld uit te steken omdat je weet dat het ANDERS kan en moet. 

En dat waardeer ik in jou.

Je doet het gewoon. 

Je hebt al vele obstakels overwonnen om hier te komen. 

En je hebt een succesvol bedrijf opgebouwd. 

Nu is het tijd om verder te groeien, je copywriting uit te besteden en te gaan automatiseren. En dat is waar ik je graag bij help. Soul Mission marketing sessies, om jouw boodschap helder te krijgen. Groeistrategieën voor je marketing, Content schrijven, die nieuwe klanten aantrekt als een magneet en die bij je blijven voor de waarde die je te bieden hebt. Klanten die bij je terugkomen, omdat ze die fijne mail van je lazen. En klanten die graag reviews bij je achterlaten, omdat je hen zo goed geholpen hebt. Al deze teksten zijn waardevol om jouw business te laten groeien, en de wereld een stukje mooier te maken. 

Jouw missie mag gezien worden- aligned marketing

Woorden verbinden

Alles wat ik hier benoem gaat over Verbinding en over Woorden.

Laten dat nou precies mijn sterke kanten samenvatten. Mijn woorden zijn heel toegankelijk voor mensen en ik weet daarmee vele harten te raken. Ik maak die persoonlijke connectie die in deze tijd zo belangrijk is. En ik durf jouw expertise en persoonlijkheid in te zetten om te laten ZIEN waar jij voor STAAT. Je mag dat gerust aan mij overlaten. Ik schrijf met alle plezier jouw teksten; web-content, nieuwsbrieven, email funnels, blogs of social media advertenties. Ik vind dat heerlijk om te doen en vooral als ik jou daarmee in het licht mag zetten en je klanten help om jou te vinden. 

Ben jij op zoek naar een content schrijver voor jouw soul business, bel of mail mij dan. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken. 

Liefdevolle groet, Nanda

Ananda Copywriting

soul mission marketing message - boek jouw gratis sessie

Jouw Soul Mission Marketing message

Ben jij een Soul ondernemer met een prachtige missie, die de wereld een stukje mooier maakt, maar is het voor jou niet helemaal duidelijk wat nu jouw Marketing Boodschap is. Vraag dan hier jouw Soul Mission Marketing sessie aan. Dan kijken we samen naar wat jouw Soul Mission Marketing boodschap is en hoe je dit het beste de wereld in kunt brengen.