Soul mission marketing Ananda Copywriting

Het werd pijnlijk duidelijk… je kunt nog zoveel leren en weten over marketing, als je hart en ziel er niet in zitten, dan gaat het niet voor je werken. Wat super belangrijk is bij het doen van jouw marketing is dat het in alignment is met wie jij bent en wat jij hier op aarde te doen hebt, jouw soul mission. We kunnen allemaal wel een lijntje uitgooien, een toevallige verkoop doen en ons geluk beproeven in de marketing, maar het is natuurlijk veel leuker en wenselijker als je consistent klanten aantrekt, met jouw soul mission marketing.

Ik ga heel eerlijk tegen je zijn. Het afgelopen half jaar heb ik mezelf als copywriter op de kaart proberen te zetten. Voornamelijk omdat ik dacht dat ik daarmee geld kon verdienen, terwijl ik ondertussen mijn droom zou gaan leven in Spanje.

Ja, echt. Het klinkt misschien gek. Maar zo is wel hoe het allemaal begon.

Ik wilde schrijven voor soul ondernemers met een missie, zodat ik zelf mijn missie kon leven in Spanje. Twee verschillende sporen volgen en ik ga je vertellen wat mij in deze ervaring pijnlijk duidelijk is geworden. 

Verwarrende (energetische) boodschap

Yes, ik zou gaan schrijven voor passie volle ondernemers met een missie. En ik kon mijn geluk niet op toen de eerste klant zich aandiende en meteen een half jaar commitment met me aanging. Yes, dit was de basis waarop ik kon voortbouwen.

Ondertussen zou ik nieuwe klanten gaan aantrekken en me toeleggen op het leren en verbeteren van mijn copywriting en marketing vaardigheden. Vet goed plan, zo leek het.

Maar m’n droom van Spanje kwam steeds dichterbij en ik wilde me daarop gaan voorbereiden. Dus ging ik mijn aandacht en energie richten op het Spirituele centrum en de website die daaraan bij ging dragen. Echt een super leuke …. AFLEIDING.

OMG

Wat was ik nu aan het doen?

Twee sporen, geen duidelijke focus. En geen van de twee kreeg mijn toegewijde aandacht. Wat resulteerde in een verwarrende energetische boodschap die ik uit stuurde naar het Universum. Ik kreeg geen nieuwe klanten erbij, die van hetzelfde kaliber waren. En m’n plannen voor het centrum in Spanje konden ook niet echt wortelen, omdat ik steeds bezig was met het leren en investeren in copywriting en marketing.

De verkeerde klanten en opdrachten

Omdat ik mijn energie niet volledig kon richten op wat ik wilde neerzetten kwamen er klanten op mijn pad die iets heel anders van mij vroegen, dan waar ik mijn copywriting bedrijf voor was gestart. Ik dacht; copywriting is wel een duidelijk beroep. Mensen weten vast wel wat daarmee bedoeld wordt.

M’n website was erop gericht en ook mijn online facebook groep was erg duidelijk over het leren schrijven van de juiste teksten voor je bedrijf. Hoe kon het dan toch gebeuren dat ik opdrachten kreeg zoals ‘content manager’ of ‘virtual assistent’ of zelfs ‘manusje van alles’ die wel even zou kunnen helpen met het bouwen van een mailinglijst en de technische kant van het funnel bouwen ging doen.

Deze opdrachten werd ik nou niet echt blij van.

Maar ze waren nodig om erachter te komen waar ik dan WEL blij van werd! 

Gratis aanbieden van mijn coaching

Toen ik op een vrijdagmiddag me heerlijk vrijgevig voelde, postte ik spontaan een berichtje in een abundance groep, dat ik 3 gratis marketing sessies zou weggeven. Het voelde super aligned en ik was blij dat ik dit kon aanbieden.

In deze groep zaten verschillende prachtige soul ondernemers, die met hun boodschap de wereld konden veranderen…

Ik schreef deze post volledig uit alignment en dat is wanneer mijn Soul Mission Message helder naar voren kwam: “Ik ben Marketing coach en ik help soul ondernemers hun boodschap de wereld in te brengen.” Ik sloot af met, ik wil graag 3 sessies weggeven. Heb je interesse, stuur me een reactie.

En dat is waar de MAGIE begon.

Ik had diezelfde dag nog 5 aanvragen voor een gesprek. Die week erop heb ik deze prachtige soul ondernemers geholpen bij het vinden van hun boodschap – stap #1 bij het doen van aligned marketing. En met twee van hen maakte ik een vervolgafspraak om verder met hun te werken aan hun marketing.

Wauww… wat een grote les

Met zoveel gemak en plezier had ik nog nooit klanten aangetrokken. En wat helemaal SUPER was, was dat deze prachtige soul ondernemers allemaal een liefdevol review gingen schrijven op mijn pagina. Ze hadden iets ervaren, zo’n diepgang, zoveel liefde en een werkelijk resultaat, dat ze met liefde mijn diensten wilden aanprijzen.

Door te geven, ging mijn bedrijf groeien.

Ik kreeg zelfs via één van hen een nieuwe opdracht, een super leuke copywriting cliënt waar ik met veel liefde mee heb samengewerkt om een wervende website te schrijven.

Dit werkte als een tierelier… En ik deed deze gratis sessies met zoveel plezier en gemak. Steeds weer kijk ik ernaar uit om weer iemand met een missie te spreken en te helpen om de juiste woorden te vinden.

Nu breng ik alles bij elkaar onder de naam … Soul Mission Marketing

Dat die soul mission een belangrijk kenmerk was voor mijn ideale klant, kwam niet helemaal uit de lucht vallen. Ik ben al 3 jaar lang bezig met het wakker maken van mensen voor hun volledige potentieel met workshops en coaching en sinds een jaar ook met een online cursus. Met iedere cel in mijn lichaam weet ik dat soul missions mijn pad is. Mensen wakker maken, zichzelf helemaal ontwikkelen en volledig te gaan staan voor wie ze zijn, en wat ze de wereld te brengen hebben. Dat is mijn grote passie.

En sinds die free sessions, was dit deel in mij weer wakker gemaakt.

Ik werd enthousiaster en enthousiaster. De twee sporen, waar ik eerder over sprak werden natuurlijkerwijs bij elkaar gebracht. Zonder er echt iets voor te ‘verzinnen’. Die vrijdagmiddag toen ik die post schreef, kreeg ik sturing van het universum.

En nu breng ik alles bij elkaar onder de naam Soul Mission Marketing.

Wanneer mijn klanten weten wie ze zijn en wat ze de wereld te brengen hebben, ga ik ze ook helpen om de juiste weg te vinden, aligned marketing te doen en hun boodschap op hun eigen wijze de wereld in te brengen. Dat is wat ik doe met mijn online coaching trajecten, (gratis) e-books en mini-courses.

Ik ben zo blij dat alles op z’n plek is gevallen. En dat ik mijn passie en mijn gift van schrijven en coachen bij elkaar heb gebracht. En het mooie is, ik hoefde alleen maar mijn hart te volgen, te doen waar ik echt blij van word.

Voila!! Resultaat

Ik hoop dat dit verhaal jou inspireert om ook jouw unieke pad te volgen en helemaal te gaan staan voor wie jij bent en wat jouw passies zijn. Daar wil ik je met alle liefde bij ondersteunen. En dat kun je doen door jouw Marketing Happiness Plan met mij te gaan maken.

  • Je krijgt één op één begeleiding van mij
  • Je leert luisteren naar jouw innerlijke stem
  • Je gaat jouw missie volledig in de wereld zetten
  • Je marketing doen op een manier die bij je past

Zoals je misschien wel zult merken, ben ik ontzettend enthousiast over dit aanbod en kun je in alles van mij lezen dat dit is waarom ik hier ben – mijn soul mission. 

Het zal je dan ook niet verbazen, dat ik na 3 dagen campagne voor dit aanbod de eerste klant zich aanmeldde. En dat wil ik samen met jou vieren!!

Soul mission marketing Ananda Copywriting

Ik wil jou de kans geven om ook een stralende marketing boodschap de wereld in te brengen, die helemaal verwoord wie jij bent en wat je de wereld te brengen hebt. Boek hier een gratis Marketing Boodschap sessie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *